Aggreko utnevner ny administrerende direktør for Norden
23. september 2013

Aggreko utnevner ny administrerende direktør for Norden

Oslo, Norge: Aggreko, verdensledende innen levering av midlertidige strøm- og temperaturkontrolløsninger, har utnevnt John Wilson som ny administrerende direktør for den nordiske regionen. Med base i Oslo vil John ha ansvar for å videreutvikle Aggrekos virksomhet i hele Skandinavia.

Som økonomiansvarlig med over 21 års erfaring fra ulike topplederjobber har John mye å tilføre sin nye stilling. Han har jobbet med finans, regnskap, IT og generell ledelse i en lang rekke sektorer, blant annet i matvare-, tekstil- og ingeniørbransjen. Før John begynte i Aggreko var han administrerende direktør for Wayne, a GE Energy Business, i Storbritannia og Irland.

John, som opprinnelig kommer fra Skottland, har gjennom hele karrieren arbeidet mye i Norden, blant annet har han jobbet og bodd tre år i Sverige. Denne erfaringen har gitt ham en sterk tilknytning til både skandinavisk kultur og forretningsskikk.

I en kommentar til utnevnelsen sier John: “Jeg er veldig glad for å få anledning til å jobbe i en virksomhet som er så dynamisk som Aggreko, og som stadig er under utvikling. Den store etterspørselen etter Aggrekos produkter og tjenester i regionen tyder på at det er gode muligheter for ytterligere vekst og utvikling i hele Skandinavia.”
John Wilson Picture

+47 810 00 333

Leie Forespørsel