Harry Potter

Aggreko på filmsettet til Harry Potter

Aggreko,  verdensledende innen utleie av systemer for strøm, temperaturkontroll og oljefri trykkluft, har signert en avtale med Warner Bros Productions for levering av strøm og oppvarming i den neste  Harry Potter filmen, ‘Harry Potter and the Half-Blood Prince’.

Aggreko teamet vil levere en 10MW strøm pakke og et 8 MW temperaturkontroll system som vil forsyne strøm og temperaturkontroll til scenene og områdene rundt Warner Bros Leavesden Studio, London, i løpet av innspillingen.

Tilgangen til stabil strømforsyning er meget viktig for et filminnspillings team, og strøm leverings systemet fra Aggreko er under oppsyn fra Aggrekos kvalifiserte ingeniører.

Aggreko har vært involvert i forsyning av midlertidig strøm og temperaturkontroll systemer til alle Harry Potter filmene, ikke bare på selve film settet, men også i nøkkel områdene som blant annet  Ben Nevis, Virginia Water i Surrey og Blenheim Palace.  

Mick Ledden, Aggreko’s Area General Manager, har vært prosjekt leder for alle de tidligere Harry Potter filmene og kommenterer i kontrakten: “Hver film vi har vært involvert i har veldig spesifikke krav og behov, og denne vil ikke skille seg ut. Bruken av spesial effekter er en viktig del i Harry Potter sjangeren og Aggreko vil alltid være i forkant  med kunnskap om strøm, kjøling, varme og temperaturkontroll utfordringer. Vi jobber veldig tett med produksjons teamet og de tekniske spesialistene i studio, og løsningene  vil være et resultat av godt samarbeid og nøye planlegging. Vi er meget stolte av å kunne få være en del av disse filmene.”

Aggreko vil også bidra med teknisk support på filmsettet i løpet av innspillingen.

+47 810 00 333

Leie Forespørsel