Strøm til NSYNC turne

Aggreko leverer strøm til landets hotteste musikkshow, *NSYNCs "Celebrity”-turné

Kundens utfordring

Aggreko leverte strøm til en av landets største sensasjoner innen popmusikk, *NSYNC, og forsynte bandet med energi på den tre måneder lange "Celebrity"-turneen i USA i 2001.

Aggrekos løsning

Aggreko leverte ny, avansert teknologi med nyskapende elementer som TwinPack-strøm som revolusjonerte strømforsyningen til musikkturneer. De engasjerte Aggreko-medarbeiderne, som omfattet turnéteknikere og turnélederen, var hovedbidragsytere til prosjektets suksess.

Med de avanserte TwinPacks oppnås det perfekt synkronisering mellom to motorer, og ingen strøm går til spille. Slik sikrer Aggreko en best mulig ytelse bak scenen og gir *NSYNC mulighet til å gjøre sitt beste på scenen.

Kundens fordeler

Aggreko har flere års erfaring med å skape et forhold mellom kunde og leverandør som gir prikkfrie arrangementer. Dette sikret *NSYNC en fantastisk turné med alt fra en gigantisk lys- og lydrigg og en dramatisk kulisse for en enorm videovegg til et praktfullt fyrverkeri og en og annen overraskelse som ikke har vært vist på noen annen turné.  

+47 810 00 333

Leie Forespørsel
event

Aktuelle bransjer

Underholdning / Events