Utvikling av oljefelt i Kameru

Strøm til bygge- og produksjonsanlegg
Utvikling av oljefelt, TSJAD/KAMERUN

Kundens utfordring

Oljefeltprosjektet i Tsjad/Kamerun gjaldt utvikling av tre oljefelter i et fjerntliggende område av det sørlige Tsjad og bygging av en rørledning på 1.070 km som knyttet Tsjad til en eksportterminal i havet utenfor kysten av Kamerun. Da Kellogg Brown and Root (KBR) fikk kontrakt på å konstruere og bygge produksjonsanlegget, var sikker og pålitelig strømforsyning en avgjørende faktor.

 

Aggrekos løsning

Aggreko leverte en strømforsyningsenhet på 12 MW/6,6 kV til bygging av oljefeltanlegget. 56 generatorer som ble installert rundt omkring på anlegget, leverte strøm til fabrikasjon, bygging og livsnødvendig utstyr, blant annet de spesialbygde leirene som gav bygningsarbeiderne grunnleggende pleie som måltider, innkvartering, dusj, vaskeritjenester og legebehandling. Med spenninger på stedet fra 100 V til 400 V omfattet et skreddersydd fordelingssystem 65 forskjellige fordelingstavler og små transformatorer. Ekstrautstyr ble skaffet på kort varsel etter at kunden bad om ekstra strøm til bygging og ferdigstillelse av det sentrale oljefeltanlegget og til å få oljefeltet tidlig i produksjon.


 

Kundens fordeler

Aggrekos ansatte ved anlegget mottok Esso Tsjads kvartalsvise byggepris for kvalitet og dyktighet. Prisen ble gitt som en anerkjennelse av den innsatsen og det engasjementet Aggrekos medarbeidere viste, tilgjengeligheten døgnet rundt, fagkunnskapen under de vanskelige forholdene og evnen til å skaffe ekstrautstyr på kort varsel.

+47 810 00 333

Leie Forespørsel

FPSO power solutions oil_gas industry

Relaterte sider

Olje og gass industrien