Verdensmesterskapet på ski

Aggreko når milepæl i VM på ski

 

 

Kundens utfordring

På grunn av de ekstremt lave temperaturene trengte utstyret spesialdrivstoff og daglig ettersyn for å kunne fungere uten avbrudd. Utfordringen som dette arrangementet representerte, begynte ni måneder før selve ski-VM da Aggrekos teknikere og ingeniører begynte planleggingen og koordineringen som skulle resultere i et prikkfritt arrangement.

Aggrekos løsning

I alt 290 tonn utstyr ble sendt til St. Moritz, blant annet 44.000 kg kabler som ble båret og montert av Aggrekos medarbeidere etter at de hadde ryddet 91 cm snø og 20,32 cm is. Aggreko-medarbeiderne arbeidet 12 dager i strekk med å legge kablene i 2.438 meters høyde over havet og i temperaturer på under -20 °C, litt av en bragd med bare sju timer dagslys hver dag. Aggreko leverte strøm til alle TV- og radiosendingene, IBC, det internasjonale pressesentret, arenaen for medaljeutdelingen, kantineavdelingen, teltene til VIP-ene og de frivillige, servicesenteret og åpningsseremonien.

Kundens fordeler

Under temperaturer som ofte var lavere enn -23 °C gav Aggrekos medarbeidere og utstyr resten av verden mulighet til å få full dekning og glede av et av historiens største idrettsarrangementer.

+47 810 00 333

Leie Forespørsel
snow

Relaterte bransjer

Event