Midlertidig planlegging og utleie løsninger

Midlertidig Planlegging og temperaturkontroll

Er du forberedt?

I Aggreko, forstår vi vi viktigheten av planlegningsprosessen i et firma. Hvert enkelt firma er sårbare for uventede hendelser som kan føre til at bedriften blir forhidret i sin daglige drift. 

Dette kan være for eksempel oversvømmelse, lekasje, brann, eller ved feil på strømtilførselen. 

Dersom du aldri har tatt deg tid til å tenke på hva som kan skje ved et krisetilfelle og hvordan dette skal håndteres, kan det bety trøbbel for bedriften.

Planlegg fremover

Aggreko kan hjelpe deg med å lage en plan for slike hendelser som vil ha stor innvirkning på strøm eller temperaturkontroll systemet i din bedrift, slik at bedriften kan gjennopprettes etter minimal nedetid eller en avbrytelse.

Med solid erfaring og kompetanse vil våre ingeniører hjelpe til med å identifisere ditt behov og din bedrifts mulige trusler. De vil gjennomgå ditt områdes strøm og temperaturkontroll behov, samt komme opp med en detaljert plan tilpasset din bedrift.

Skreddersydde midlertidige løsninger

Ta kontakt med Aggreko, så skreddersyr vi dine behov og løsninger med hjelp fra vår store flåte med generatorer, kjølere, temperaturkontroll mm.

Du kan også reservere utstyr som kan være i standby posisjon for din bedrift som en del av deres backup plan. 

Aggreko kan hjelpe deg 24 timer i døgnet,  7 dager i uken 365 dager i året

Uansett hvilke planer du eller din bedrift skal ha gjennomført, kan du stole på at Aggreko vil sørge for den beste gjennomføringen av prosjektet. Kontakt oss på telefon nr:

tel nr norway

power-rental

+47 810 00 333

Leie Forespørsel
 

Relaterte sider

Søk i vår løsningsdatabase